Publicat pe

Această femeie-Mihail VĂDINEANU

ACEASTĂ FEMEIE

Mihail VĂDINEANU

Logos Panda – Copyright © 2022 – Colecția POESIS & BELETRISTICA

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 359         LIMBA: Română

ISBN: 978-606-95513-2-5

Descriere:

Narațiunea romanului constă în prezentarea evenimentelor fericite și nefericite pe care le trăiesc membrii unui grup de prieteni în perioada crizei financiare din anii trecuți. Fiecare dintre ei trăiește altfel față de ceilalți, acea perioadă grea din viața noastră. Multe din acțiuni sunt inspirate din realitate, însă nimic din ce este prezentat nu o copiază.Personajele sunt puse în fața unor încercări noi de care nu s-au mai lovit până atunci, naratorul prezentând evoluția fiecăruia și interacțiunea dintre ele. Pe măsură ce prezintă viața personajelor, prin ceea ce expune, naratorul în mod indirect își prezintă și viața sa din aceeași perioadă, cu momente de fericire dar și multă suferință pe care le aflăm din gândurile sale.Romanul a fost conceput prezentând unul dintre personaje drept naratorul său. Prin felul cum evoluează narațiunea, la un moment dat totul va fi învăluit în mister, care până la final se risipește, dar nu cu totul (Autorul).

Publicat pe

Publicatie noua Aschiuta de Amalia Gabriela MARINESCU

Titlu Carte Autor

Descriere publicatia Aschiuta

AȘCHIUȚĂ

Amalia-Gabriela MARINESCU

LOGOS PANDA – Copyright © 2022 – Colecția Poesis & Beletristica

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 101         LIMBA: Română

ISBN: 978-606-95513-0-1

CUMPĂRĂ PRIN: Libraria Editurii Logos Panda Edituralumen.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere publicatie Aschiuta


Aşchiuţă nu este o simplă poveste a unui motan pus pe şotii, ci o întreagă istorie personală de familie. Plecând de la Comoara bunicului, ce are la bază o întâmplare reală, până la povestea Zinaidei, care la rândul ei este cât se poate de reală, întreg volumul de faţă cuprinde între paginile sale istoria familiei mele- din cele mai îndepărtate timpuri, până în prezent.

Aşchiuţă se adresează părinţilor copiilor şi educatorilor, îşi propune să aducă în prim-plan atmosfera tihnită a vremurilor de demult, precum şi importanţa legăturilor de familie, într-o manieră ludică, dar cu activităţi ce susţin dezvoltarea personală, autocunoaşterea şi întărirea legăturilor dintre părinte şi copil.

Aşchiuţă nu se vrea o simplă carte cu poveşti, ci un instrument util în dezvoltarea emoţională a tuturor cititorilor, purtându-i printr-un caleidoscop de emoţii şi trăiri, toate având la bază candoarea şi blândeţea familiilor profund iubitoare (Autoarea).


CUPRINS Aschiuta


Comoara bunicului (pp. 1-7)
Prada lui Aşchiuţă (pp. 8-21)
Maya şi lanul de floarea soarelui (pp. 22-29)
Dispariţia (pp. 31-37)
Motis, inimă vitează (pp.38-49)
Zinaida (pp. 50-65)
Ştima fântânii (pp. 66-75)
Recomandări pentru părinţi şi educatori (pp. 76-93)