Publicat pe

Publicatie noua Aschiuta de Amalia Gabriela MARINESCU

Titlu Carte Autor

Descriere publicatia Aschiuta

AȘCHIUȚĂ

Amalia-Gabriela MARINESCU

LOGOS PANDA – Copyright © 2022 – Colecția Poesis & Beletristica

FORMAT: Tipărit         PAGINI: 101         LIMBA: Română

ISBN: 978-606-95513-0-1

CUMPĂRĂ PRIN: Libraria Editurii Logos Panda Edituralumen.ro

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere publicatie Aschiuta


Aşchiuţă nu este o simplă poveste a unui motan pus pe şotii, ci o întreagă istorie personală de familie. Plecând de la Comoara bunicului, ce are la bază o întâmplare reală, până la povestea Zinaidei, care la rândul ei este cât se poate de reală, întreg volumul de faţă cuprinde între paginile sale istoria familiei mele- din cele mai îndepărtate timpuri, până în prezent.

Aşchiuţă se adresează părinţilor copiilor şi educatorilor, îşi propune să aducă în prim-plan atmosfera tihnită a vremurilor de demult, precum şi importanţa legăturilor de familie, într-o manieră ludică, dar cu activităţi ce susţin dezvoltarea personală, autocunoaşterea şi întărirea legăturilor dintre părinte şi copil.

Aşchiuţă nu se vrea o simplă carte cu poveşti, ci un instrument util în dezvoltarea emoţională a tuturor cititorilor, purtându-i printr-un caleidoscop de emoţii şi trăiri, toate având la bază candoarea şi blândeţea familiilor profund iubitoare (Autoarea).


CUPRINS Aschiuta


Comoara bunicului (pp. 1-7)
Prada lui Aşchiuţă (pp. 8-21)
Maya şi lanul de floarea soarelui (pp. 22-29)
Dispariţia (pp. 31-37)
Motis, inimă vitează (pp.38-49)
Zinaida (pp. 50-65)
Ştima fântânii (pp. 66-75)
Recomandări pentru părinţi şi educatori (pp. 76-93)

Publicat pe

Fii PRIMUL care publica prin LOGOS PANDA Publishing House!

Editura LOGOS PANDA Magazinul cartilor tale

Colectivul Grupului Editorial LUMEN are bucuria de a va prezenta noua editura LOGOS PANDA ce isi va derula activitatea editoriala in cadrul grupului nostru.

Pentru a sarbatori lansarea noii edituri organizam un concurs inedit: FII PRIMUL care publica cu LOGOS PANDA by Lumen! Publica cartea ta de poezie sau romanul gratuit cu Logos Panda by LUMEN daca esti printre primii 10 acceptati de catre referentii Editurii LUMEN. Trimite-ne manuscrisul tau pe adresa logospanda21@gmail.com pana la data de 15 mai si poti publica complet gratuit cartea ta ce urmeaza a fi distribuita prin canalele de distributie ale Grupului Editorial LUMEN.

Editura LOGOS PANDA va publica literatura pentru copii, manuale, culegeri si auxiliare curiculare, carti de beletristica, inclusiv romane, piese de teatru, poezie, jurnale, (auto)biografii, traduceri, precum si carti de dezvoltare personala, meditatie si yoga.

Trimite chiar azi manuscrisul tau pentru a fi printre primii autori ai editurii LOGOS PANDA by Lumen!

Tags: carte, editura, carte pentru copii, culegeri, carte scolara, roman, romane, beletristica, poze, dezvoltare personala, meditatie